تبلیغات
تبلیغات
آخرین ارسال های انجمن
انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
نوشته شده توسط : علی حسین پور

با سلام خدمت شما عزیزانی که قصد اخذ ویزای انگلستان رادارید.

آژانس هواپیمایی دیدار گشت  با سالها تجربه در ارتباط با اخذ ویزای انگلستان در خدمت شما عزیزان میباشد.

ما در تلاش هستیم که آخرین اطلاعات و مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلستان و همکاریهای لازم جهت تکمیل فرم سفارت و وقت سفارت را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 انواع ویزای انگلستان:

VISIT:

1)توریستی 2)دیدار اقوام 3)بیزینس

STUDENT:

1) student visitor: لازمه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از کالج و یا دانشگاه می باشد.

2)tier4 student &dependented tier 4 student لازمه گرفتن این ویزا داشتن cas number و پرینت حساب برای 28 روز می باشد. 

PRIVATE MEDICAL TREATMENT:

ویزای پزشکی

باید اذعان کرد که بریتانیای کبیر به واسطهُ سوابق چند صدساله در امور تحقیقاتی – پزشکی و پشتوانهُ علمی – پژوهشی که مرهون حضور دانشگاههای پزشکی طراز اول جهان در این کشور می باشد طلایه دار و پیشرو درمان پزشکی و بیماری های خاص در دنیای امروز طلقی می گردد . این امر بگونه ای است که سالانه هزاران بیمار از اقصی نقاط جهان که از درمان در کشور خود نا امید شده و از امکانات پزشکی بهره مند نیستند جهت درمان اینگونه بیماری ها به بریتانیای کبیر وارد شده و آمار حاکی از آن است که با سلامتی و شادابی به سوی خانواده شان باز می گردند .

افرادی که جهت درمان پزشکی قصد ورود به انگلستان را دارند جهت اخذ ویزا باید دارای شرایط ذیل باشند :

- شرایط و مقررات کلی قوانین مهاجرت در مورد آنان صادق باشد .
- بیماری مسری و واگیردار که به سلامت جامعه صدمه می رساند را نداشته باشد .
- طول دورهُ درمان نباید خیلی طولانی باشد .
- هماهنگی لازم برای نوع درمان با پزشک یا متخصص انجام شده باشد .
- پول کافی جهت پرداخت هزینه های درمان بدون دریافت کمک از منابع دولتی و عمومی را داشته باشد .
- بیمار در پایا ن دورهُ درمان به کشور خود بازگردد .

مدارک مورد نیاز جهت ورود به انگلستان در این گروه

متقاضیانی که جهت درمان پزشکی قصد ورود به انگلستان را دارند باید مدارک ذیل را همراه داشته باشند :

- نامه یا اوراق پزشکی تایید شده از سوی پزشک یا متخصصی که نشان دهد هماهنگی لازم برای درمان انجام شده است .
- مدارک مالی و اوراق بانکی که نشان دهند توان مالی شخص بیمار برای پرداخت هزینه های درمان است .
- نامه از کارفرما که نشان دهد جهت انجام امور پزشکی و درمانی به شخص بیمار (کارمند) مرخصی داده است .
- در صورتیکه شخص خود- فرما باشد باید اوراق مالی و برگه های شرکت که نشان دهندهُ فعالیت شرکت باشد را به همراه داشته باشد .
- مدارک یا اسناد زمین ، خانه ، مستغلات شخص بیمار
- مدارکی که نشان دهد شخص بیمار تمامی هماهنگی ها برای سفر از قبیل : بلیط ،هتل و …را انجام داده است.
- صورتحساب های بانکی چندین ماه گذشته

در صورتیکه پزشک یا متخصص معالج تشخیص دهد که دورهُ درمان تمام نشده و بیمار هنوز نیاز به مراقبت و درمان بعدی دارد ، می توان نسبت به تمدید ویزای پزشکی اقدام کرد . در اینصورت باید نام پزشک یا متخصص معالج ، قبض های پرداختی ، زمان شروع درمان و نوع پیشرفت در درمان و مدارک مالی که استطاعت بیمار در پرداخت را نشان می دهد را به ضمیمه به وزارت کشور ارسال کرد

SETTLEMENT:

ویزای ازدواج:

طبق قوانین مهاجرت کشور و ادارهُ اتباع بیگانه بریتانیای کبیر ، شرایط و مقررات مهاجرت و ورود متقاضیان در گروه ازدواج به شرح ذیل می باشد :

زوج یا زوجه باید در زمان تسلیم تقاضانامه برای اخذ ویزا مقامات سفارت انگلستان را از قصد و تصمیم برای ادامهُ زندگی در این کشور مطلع کند . شرایط و مقررات کلی مهاجرت ایجاد می کند که شخص متقاضی قبل از تقاضای ویزا ، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد .

لازم به ذکر است که یکی از زوج یا زوجه باید اقامت قانونی در انگلستان را داشته و از منابع مالی و کمکهای دولتی و عام المنفعه استفاده نکنند .

زوج و زوجه همدیگر را ملاقات کرده و با هم آشنا باشند .
زوج و زوجه قصد اقامت دائمی در انگلستان را داشته باشد .
محل سکونت برای اقامت زوج و زوجه در انگلستان از قبل هماهنگ شده باشد .
زوج و زوجه قصد اخذ کمکهای دولتی وعام المنفعه را نداشته باشند .

درصورت اخذ ویزا در مرحله اول و ورود به انگلستان زوج و زوجه می توانند نسبت به تمدید ویزا (2 سال ) اقدام و مجوز لازم را اخذ نمایند .

طبق قوانین و مقررات ادارهُ اتباع بیگانه اصلاحیه مورخ 27 نوامبر 2008 و برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و ازدواج های اجباری ، سن ازدواج برای زوج و زوجه از 18 به 21 افزایش کرده است و از این به بعد کسانیکه کمتر از 21 سال سن داشته باشند نمی توانند در این گروه تقاضای ویزا کرده و وارد انگلستان شوند .

بخاطر داشته باشید که “ چند همسری “ در بریتانیای کبیر مورد قبول و قانونی نمی باشد و فقط یک همسر می تواند تحت این عنوان تقاضای ویزا کند.

نکته آخر اینکه فرد متقاضی پس از اخذ ویزای ازدواج و ورود به انگلستان می تواند پس از مدتی تقاضای ویزای دائم و سپس تقاضای گذرنامه انگلیسی کرده واز مزایای اقامت بهره مند شود. جالب اینکه اگر زوج و زوجه بیش از 4 سال در خارج از انگلستان زندگی کرده باشند می توانند به یکباره تقاضای ویزای دائم در بریتانیای کبیر را تقدیم سفارت خانه این کشور کنند.

همچنین از تاریخ 29 نوامبر 2010 متقاضیان بایستی مدرک زبان در سطح A1 کسب نمایند. برای اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

FAMILY REUNION:

جهت افرادی که یکی از بستگانشان پناهنده شده اند.

 

 

 

 

 

ویزای دیدار اقوام و توریستی :

یکی از متداول ترین درخواست های اخذ ویزا را به خود اختصاص داده که مراحل درخواست و مدارک آن به شرح ذیل می باشد.

1)تکمیل فرم سفارت-برای هر متقاضی به تکمیل شود.

2)تعیین وقت سفارت -برای هر متقاضی وقت گرفته شود.

مدارک لازم :(اگر مدارک به زبان فارسی میباشد باید ترجمه رسمی شود)

1)شناسنامه 

2)سند ازدواج

3)اسناد ملکی

4)گواهی سپرده(تمکن مالی)

5)پرینت بانکی 6 ماه آخر

6)فیش حقوقی

7)گواهی اشتغال به کار

8)روزنامه رسمی،مالیات پرداخت شده،کارت بازرگانی

9)پاسپورت(در زمان ارئه به سفارت حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد)

10)2 قطعه عکس 4.5*3.5  و یا  4*3 و یا  4 *6

مدارک دعوت کننده :

1)دعوت نامه

2)کپی پاسپورت و یا ویزا

3)مدارک منزل دعوت کننده

4)مدارک شغلی

5)پرینت بانکی

 

جهت هر گونه مشاوره با شماره تلفن  و آدرس ما  خیابان جمهوری روبروی سفارت انگلستان پاساژ آرمان پلاک 4 66753075 - 66760264 - 66760198 و 9383053-0919 (حسین پور) تماس بگیرید.

www.visaukvip.com

visauk_vip@yahoo.com

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: انواع ویزای انگلستان , ,
:: برچسب‌ها: انگلستان , ویزا , مدارک لازم , توریستی , فامیلی , وقت سفارت , ویزا ی تحصیلی انگلستان , ویزای ازدواج انگلستان , ویزای توریستی انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 607
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 دی 1390 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد